Popular di salon perawatan untuk pemulihan rambut

Ketika kecantikan hanya dapat datang untuk potong rambut atau pewarna, tidak boleh ditarik balik. Sekarang era sihat dan rambut rapi. Dan seperti salon menjaga paling pengunjung yang tidak diketahui trek (dan untuk seseorang juga hutan gelap), memberitahu anda apa yang salon rawatan di trend sekarang dan apa yang harus lakukan sekarang untuk benar-benar mencari rambut mereka.

Jika rambut anda dalam keadaan baik, mereka kualiti, kilau, kepadatan dan kekuatan yang sesuai dengan anda, anda berhati-hati dipilih penjagaan rumah, yang akan dikekalkan dan dilindungi dari pengaruh alam sekitar. Jika ada saat-saat menyusui anda ingin belajar, tanpa bantuan salon prosedur tidak cukup.

Prosedur rambut depan.

Yang sengit mengisi "kosong" rambut. Mereka membuat alat khas, yang adalah pelindung, menyimpannya kesan berbahaya persekitaran.

Yang penting: depan yang tidak boleh dilakukan pada terlalu rosak dan hanya dicat rambut. Pertama mengisi mereka keratins, dan kemudian melakukan ini rawatan.depan

Glossing Perkhidmatan

Ia adalah rambut lengkap pemulihan semua jenis dengan penekanan pada gloss, kelancaran, Bersinar dan kekuatan. Selepas prosedur ini, anda boleh yakin bahawa rambut bukan hanya untuk dilindungi. Di Glossing ada kontra: anda boleh cuba perkhidmatan tidak kira jenis rambut dan keadaannya.

Express perkhidmatan adalah "Molekul cocktail"

Adalah penggunaan yang unik menumpukan, yang masing-masing, bergantung pada bahan aktif membantu untuk memecahkan salah satu yang paling masalah yang sama. Jadi, jika anda telah rosak, bosan rambut, memberi mereka jumlah dan untuk memulihkan mereka dari dalam akan membantu, untuk contoh, molekul menumpukan perhatian Keajaiban Keluar Menendang Protein dengan kandungan protein meningkat. Sebaliknya, ceramides dalam komposisi, mengisi kekosongan di luar lapisan kulit luar rambut, menguatkan mereka dan mencegah pecah. Lain molekul menumpukan perhatian dengan lipid Keajaiban Keluar Langsing Lipid membantu untuk melindungi rambut dari pengaruh negatif radiasi ultraviolet, kelembapan dan perubahan suhu, yang adalah sangat penting bagi wanita modern. Untuk kesan maksimum, master di salon kecantikan memilih gabungan molekul padat pelanggan setiap individu.

Mineral mengelupas kulit kepala

Disarankan untuk orang-orang yang mengalami masalah berminyak kulit kepala dan kulit yang berminyak akar dan kering berakhir. Mengelupas membantu untuk membersihkan kulit kepala dari pengumpulan gel dan pernis menyediakan baik pada akar. Ia adalah penting yang prosedur, segala sesuatu yang lain, mempunyai kontra, ia sesuai untuk anak dan remaja, misalnya, dalam masa puber, apabila rambut telah meningkat "minyak". pengelupasan kulit kepala

Secara Umum, pengeluaran tidak lebih dari setengah jam, dan hasilnya setelah prosedur pertama yang dilihat dengan segera. Pembersihan kulit kepala dengan mengelupas menormalkan keseimbangan Ph dan kelenjar, memperbaiki peredaran darah.

Dua-langkah profesional sistem rambut pemulihan

menyediakan pemulihan rambut yang rosak teruk kerana menggunakan teknologi maju dipatenkan. Kekacang peptida dan ekstrak tumbuhan Pegaga mendalam melembabkan dan memulihkan rambut yang rosak, kompleks asam amino dan lipid secara dramatis memperbaiki mereka kualiti dan meningkatkan ketahanan. Yang dingin komponen, ekstrak dari Camellia dan argan minyak licin Bersinar, membuat rambut licin dan lembut.

Prosedur master melakukan dalam 2 peringkat: membaiki dan regenerasi serum dan kemudian krim. Ia adalah keselamatan yang nyata untuk berminyak, volume-kurang rambut.

25.08.2018